Maling

Maling

KonstantBygg AS har bred erfaring med maling av alle typer bygg, fra eneboliger og leiligheter til kontorer og institusjoner. Vi tilbyr både interiørmaling og eksteriørmaling, og har et team av dyktige malere som sørger for å levere høy kvalitet på alle prosjekter.

Vi kan hjelpe deg med å velge riktige farger og malinger for ditt prosjekt, og sørge for at alt blir utført på en profesjonell måte. Vi bruker kun kvalitetsmaling- og verktøy for å sikre at resultatet holder seg flott i mange år.

Vi tar oss av alle forberedelsene som skal til for å sikre et perfekt resultat. Dette inkluderer rengjøring av vegger, fjerning av gammel maling, og påføring av grunnmaling. Vi tar også hånd om eventuelle reparasjoner som trengs, slik at du kan være sikker på at du får et flott resultat.

Vi har erfaring med maling av alle typer overflater - treverk, betong, mur, gips og mer. Vi kan hjelpe deg med å velge riktige maling for ditt prosjekt, enten det er vannbasert, oljebasert eller spesialmaling.

Vi har som mål å levere høy kvalitet på alle prosjekter og møte kundens forventninger. Ta gjerne kontakt for å diskutere ditt malerprosjekt og få et uforpliktende tilbud.