Gulvlegging

Gulvlegging

KonstantBygg AS tilbyr profesjonell gulvleggingstjenester for både private hjem og kommersielle bygg. Vi har et team av erfarne gulvleggere som har god kompetanse og kunnskap om de forskjellige materialene og teknikkene som kreves for å levere høy kvalitet på alle prosjekter.

Vi kan hjelpe deg med å velge riktige gulvmaterialer for ditt prosjekt, enten det er tregulv, laminatgulv, vinylgulv eller flisgulv. Vi kan også hjelpe deg med å plukke ut farger og mønstre som matcher ditt interiør.

Vi tar oss av alt fra forberedelsene til det ferdige resultatet, inkludert fjerning av gamle gulv, underlag og tilrettelegging. Vi har erfaring med å legge gulv på alle typer underlag og kan tilpasse oss dine ønsker og behov.

Vi kan også hjelpe deg med å legge gulv i spesielle områder som baderom eller kjøkken, der det kreves spesielle materialer og teknikker.

Vi har som mål å levere høy kvalitet på alle prosjekter og møte kundens forventninger. Ta gjerne kontakt for å diskutere ditt prosjekt for gulvlegging og få et uforpliktende tilbud.