Flislegging

Flislegging

KonstantBygg AS tilbyr profesjonelle flisleggingstjenester for både private hjem og kommersielle bygg. Vi har et team av erfarne flisleggere som har kompetanse og kunnskap om de forskjellige materialene og teknikkene som kreves for å levere høy kvalitet på alle prosjekter.

Vi kan hjelpe deg med å velge riktige fliser for ditt prosjekt, enten det er keramiske fliser, natursteinfliser eller mosaikkfliser. Vi kan også hjelpe deg med å plukke ut farger og mønstre for å matche ditt interiør.

Vi tar oss av alt fra forberedelsene til det ferdige resultatet, inkludert fjerning av gamle fliser, tilrettelegging av underlaget, og legging av nye fliser. Vi har erfaring med å legge fliser på alle typer underlag og kan tilpasse oss etter dine ønsker og behov.

Vi kan også hjelpe deg med å legge fliser i spesielle områder som baderom eller kjøkken, der det kreves spesielle materialer og teknikker. I tillegg har vi erfaring med å legge fliser i våtrom og har kunnskap om våtromsstandarder og forskrifter.

Vårt mål er å levere høy kvalitet på alle prosjekter og møte kundens forventninger. Ta gjerne kontakt for å diskutere ditt prosjekt for flislegging og få et uforpliktende tilbud.